Atelier

1 januari 2015 gingen voor het eerst de deuren open van ons atelier. Elke woensdag tot zondag is het atelier open voor publiek. Dus wil je een kunstwerk in het echt zien?* Een sieraad passen? Een kop thee drinken en even kletsen? Of gewoon ongestoord rondsnuffelen tussen ons aanbod? Wees welkom!

*Wil je een bepaald kunstwerk in het echt komen bekijken? Een groot deel van onze collectie is aanwezig in het atelier, maar helaas niet alles. Als je het ons van te voren laat weten, zorgen wij ervoor dat het desbetreffende kunstwerk aanwezig is. 

Openingstijden

woensdag tot zondag 12:00 tot 17:00

Adres

Meneer Tabak
Singel 393
1012WN, Amsterdam

Evenementen

Meneer Tabak organiseert zo nu en dan een klein evenement, waarbij verschillende kunstdisciplines en creatieven samen komen. Muziek, kunst, kapsters, VJ’s, noem maar op. Het komt allemaal voorbij. Via Facebook en onze blog houden we iedereen op de hoogte!

Heb je zelf een leuk idee voor een initiatief of evenement? Wij staan altijd open voor eventuele samenwerking waarbij wij onze ruimte beschikbaar stellen. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@meneertabak.nl.

Get In Touch

Ons atelier