Relatiegeschenken en bedrijven pagina

Kunst kan veel bijdragen aan een prettige werkomgeving en een origineel geschenk kan u werknemers inspireren en motiveren. Sommige van onze producten zijn ook in grote oplagen verkrijgbaar voor, bijvoorbeeld, interieur inrichting of een relatiegeschenk voor uw netwerk of een cadeau voor uw medewerker.

Om u te enthousiasmeren en natuurlijk inzage in de kosten te geven, maken wij graag en uiteraard vrijblijvend een offerte. U kunt contact met Meneer Tabak op nemen door :

te mailen naar : info@meneertabak.nl
te bellen naar : +31 6 203 304 63

Wij horen graag van u!

Scroll naar beneden voor de nieuwste geschenken!

Een origineel kado

Bent u op zoek naar een origineel cadeautje voor uw team of medewerkers? Of wilt u graag iets unieks geven aan een samenwerkingspartner of klant? Veel van de producten die onze ontwerpers en kunstenaars maken zijn ook zeer geschikt als relatiegeschenk!

Hoe gaat het in zijn werk?

Hieronder vindt u een overzicht van alle producten die als relatiegeschenk -in een grotere oplage- geleverd kunnen worden. Bij elk product staat vermeld hoe lang het duurt om het product te leveren. Onze producten worden bijna altijd handmatig gemaakt. Hierdoor krijgen ze een uniek karakter, maar soms duurt het daarom iets langer dan u gewend bent.

Hoe bestel ik de relatiegeschenken?

Stuur een mail met uw aanvraag naar info@meneertabak.nl. Geef hierin duidelijk aan:

  • Om welk(e) product(en) het gaat
  • Per product het aantal dat u wilt bestellen
  • De gewenste leverdatum (ivm met de productie tijd van sommige handgemaakte artikelen)
  • Uw NAW-gegevens
  • Het adres waar u de producten geleverd wil hebben

U krijgt binnen 1-2 werkdagen een respons met een offerte en een indicatie van de levertijd. Wanneer de betaling ontvangen is, gaan onze ontwerpers gelijk aan de slag!

Wilt u een relatiegeschenk dat speciaal voor uw bedrijf ontworpen is? Dat kan natuurlijk ook! We maken we graag een afspraak met u om samen na te denken over een mooi kado.

Nieuwste relatiegeschenken!

Bekijk hier het volledige aanbod!